Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Android με άρωμα ios 7

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλές αναφορές στο διαδίκτυο από τη στιγμή της πρώτης παρουσίασης του iOS 7 τον Ιούνιο, ότι είναι «πιο Android πεθαίνεις», καλύπτουμε και το ενδεχόμενο να υπάρχετε κάποιοι εκεί έξω, που θέλετε να κάνετε το Android σας να μοιάζει ότι «τρέχει» iOS 7. Πώς θα το κάνετε αυτό; Μα φυσικά, με εφαρμογή.

phpuwx81t
Λοιπόν, μία εντελώς άχρηστη (λειτουργικά) εφαρμογή που θα σας επιτρέψει όμως να κάνετε ενδιαφέρουσα πλάκα στους φίλους σας, είναι η iOS 7 Lockscreen Parallax HD, που θα βρείτε στο  Play Store, εδώ (Είναι δωρεάν).
Δίνει στο Android σας μία εντελώς iOS 7 lock screen, με όλα τα χαρακτηριστικά του τελευταίουinterface, αλλά αυτό που είναι εντελώς αστείο, είναι στα homescreens τα εικονίδια των εφαρμογών. Και πώς παραδείγματος χάριν βλέπετε το εικονίδιο του App Store και φυσικά από κάτω γράφει (και λειτουργεί) ως Play Store.
Αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, δοκιμάστε τη. Αν μη τι άλλο θα διασκεδάσετε αφάνταστα με τα απορημένα βλέμματα των φίλων σας που περηφανεύονται για τη νέα έκδοση λειτουργικού στο iPhone τους, δείχνοντάς τους το λειτουργικό σε ένα Android
πηγή : digitallife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews