Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Διαθέσιμα για download τα Windows 8.1

Windows-8-1Η ανανεωμένη έκδοση 8.1 του λειτουργικού Windows 8 της Microsoft είναι διαθέσιμη από σήμερα στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) για download. Οι χρήστες που έχουν ήδη τα Windows 8 μπορούν να αποκτήσουν την ενημέρωση δωρεάν από το ηλεκτρονικό κατάστημα Windows Store.

Στη νέα έκδοση των Windows το πλέον "πολυδιαφημισμένο" χαρακτηριστικό είναι φυσικά ένας "παλιός γνώριμος" που επιστρέφει και αναφερόμαστε φυσικά στο... start button. Ας μην επεκταθούμε στο "θόρυβο" που δημιουργήθηκε από την απουσία του από τα Windows 8 αλλά και τις απόψεις των χρηστών γύρω από το ζήτημα, το γεγονός είναι ότι η Microsoft φέρνει και πάλι μία μορφή του εμβληματικού "button" της στα Windows για όσους θέλουν να το βλέπουν εκεί.
Περαιτέρω αλλαγές στα Windows 8.1 αφορούν, ωστόσο, και την ίδια την οθόνη έναρξης του λειτουργικού, με τα live tiles να έχουν πλέον διάφορα μεγέθη, αλλά και τη δυνατότηταπροσθήκης εικόνας στο background. Επιπλέον βελτιώσεις υπάρχουν στον τομέα τηςαναζήτησης μέσω Bing, ενώ το "παρών" δίνουν νέες ενσωματωμένες εφαρμογές,βελτιωμένο Windows Store, ενισχυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας cloud μέσω τουSkydrive, αλλά και ενσωμάτωση του Internet Explorer 11.
Να σημειώσουμε ότι από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν να διατίθενται στην αγορά και πακέτατου λογισμικού, καθώς και υπολογιστές με προεγκατεστημένη τη νέα έκδοση των Windows. Καλώς τη δεχθήκαμε!
πηγή : digitallife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews