Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Τι γίνεται αν βάλεις τα νέα iphone στο blender;

willitblendiphone5s
Σε κάθε νέα, μεγάλη κυκλοφορία iPhone, υπάρχει πάντα ένα γεγονός που πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία...ο Tom Dickson και το θρυλικό BlendTec blender του είναι πάντα έτοιμοι να κομματιάσουν τις ολοκαίνουργιες συσκευές, όχι για να αποδείξουν πόσο ανθεκτικές είναι, αλλά για να επιβεβαιώσουν ακόμη μια φορά ότι τίποτα δεν αντιστέκεται στις κοφτερές λεπίδες τους!

O Tom έχει «περάσει» απ’το μπλέντερ του τόσο το πρώτο iPhone, όσο και τα iPhone 3G, iPhone 4 και iPhone 4S, με το ίδιο αποτέλεσμα κάθε φορά. Μια μάζα σκόνης και καπνού να μη θυμίζει σε τίποτα το φανταχτερό smartphone της Apple, έπειτα από λίγα μόνο δευτερόλεπτα μέσα στο BlendTec. Από τα «δόντια» του έχουν περάσει και τα iPad, αλλά και πλείστες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές άλλων κατασκευαστών, όπως το Galaxy S3 (μαζί με το iPhone 5 εδώ).
Έτσι, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την τροπαιοθήκη του το νέο iPhone 5S με το μικρό του αδερφάκι, το 5C. Αρχικά ο Tom ενημερώνει πως δεν πρόλαβε να βρεί κάποιο 5S στα ράφια και έτσι πήρε...τέσσερα 5C σε διαφορετικά χρώματα, έτσι για να σπάει η μονοτονία. Όμως αμέσως εμφανίζεται ο «χρυσός» Tom με ένα Gold iPhone 5S, το οποίο βγαίνει από το μπλέντερ κυριολεκτικά χρυσόσκονη! Μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, δείτε το video. Αν είστε ένθερμοι υποστηρικτές της Apple, καλύτερα να καθήσετε πρώτα, θα είναι δύσκολες οι στιγμές:
πηγή : digitallife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews