Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ο συνιδρυτής του Youtube, αφήνει το πρώτο σχόλιο μετά από 8 χρόνια σιωπής

Λίγοι ξέρετε τον Jawed Karim, έναν εκ των συνιδρυτών του Youtube. Ίσως όμως είστε ένας/μία από τους 12 εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν δει το πρώτο βίντεο που ανέβηκε ποτέ στην πλατφόρμα και ήταν δικό του. Ο Karim για 8 ολόκληρα χρόνια, δεν είχε ιδιαίτερη παρουσία στο Youtube εκτός από αυτό το βίντεο… μέχρι σήμερα που έκανε το πρώτο σχόλιο και δεν ήταν καθόλου κολακευτικό:
1465115_1764554170266493_370675815_n

«Γιατί στο διάβολο πρέπει να χρειάζομαι λογαριασμό Google+ για να αφήσω σχόλιο σε ένα βίντεο;»
Είναι η ίδια ερώτηση που βρίσκεται στο στόμα και στα πληκτρολόγια αρκετών χρηστών την τελευταία εβδομάδα, καθώς το Youtube, εγκαινιάζει την προαναγγελθείσα τακτική του, να σταματήσει τα «ανώνυμα» σχόλια στα βίντεο που είναι αναρτημένα στην πλατφόρμα. Δηλαδή, το γεγονός ότι χρειάζεται να έχετε δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο Google+ για να αφήσετε σχόλια, πράγμα που σταματά τα ανώνυμα σχόλια στα βίντεο.
Είναι σαφές λοιπόν, από το σχόλιο, ότι ο συνιδρυτής του Youtube, Jawed Karim, δεν συμφωνεί με αυτή την απόφαση. Μπορεί η άποψή του να μην έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς δεν εργάζεται πια για το Youtube. Εσείς τι λέτε; Σας «κοστίζει» το γεγονός ότι δεν μπορείτε πια, ανώνυμα, να αφήσετε σχόλιο σε ένα βίντεο;
πηγή: digitallife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews