Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τα αναμενόμενα του 2014...

gameslife-2014-expectationsΚαλώς εχόντων των πραγμάτων φτάνει το 2014 σιγά σιγά στην πόρτα μας και μαζί με αυτό μια καινούρια χρονιά γεμάτη τίτλους που λίγο-πολύ θα σε καθηλώσουν στην καρέκλα σου! Στο παρακάτω αφιέρωμα θα αναφερθούμε συνοπτικά στους τίτλους που έρχονται φέτος, σε άλλους απλά επιγραμματικά και σε άλλους λίγο περισσότερο!

The Elder Scrolls Online

Πρώτο και καλύτερο στις αναφορές μας έρχεται το The Elder Scrolls Online της Bethesda. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέρουμε πως θα έρθει στα PC και στα Mac στις 4 Απριλίου του 2014. Πρόκειται για μια MMORPG έκδοση της κλασικής εμπειρίας The Elder Scrolls, η οποία έρχεται με συνδρομή (ναι παρακαλώ, εν έτη 2014), ωστόσο είναι πολλά υποσχόμενη.

Destiny

Ω ναι, η Bungie μετά την απίστευτη επιτυχία που έκανε το Halo είπε να «το γυρίσει» σε άλλο παιχνίδι. Ίσως ένα από τα περισσότερο αναμενόμενα παιχνίδια του 2014, με ημερομηνία κυκλοφορίας την 9η Σεπτεμβρίου, το Destiny θα έρθει σε PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One. Ετοιμάσου για το FPS με μπόλικα στοιχεία action-RPG του μέλλοντος!

Watch Dogs

Η Ubisoft μας την έσκασε για τα καλά. :P Το παιχνίδι το περιμέναμε για τίτλο λανσαρίσματος των κονσολών της νέας γενιάς, ωστόσο η κυκλοφορία του αναβλήθηκε γιατί φαίνεται να υπάρχουν ακόμα πολλές ατέλειες, οι οποίες πρέπει να τελειοποιηθούν.Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην αντικρίσουν άλλη αναβολή τα ματάκια μας… :P

Titanfall

Από τα χεράκια τις EA έχουμε ένα φουτουριστικό shooter παιχνίδι το οποίο βασίζεται στις… τιτανομαχίες! Χρησιμοποιώντας είτε τα ρομπότ-Τιτάνες, είτε τον εξαιρετικά ευέλικτο στρατιώτη σου, καλείσαι να σπείρεις τον πανικό στο πεδίο της μάχης! ΤοTitanfall δυστυχώς έρχεται μόνο στις κονσόλες της Microsoft (Xbox 360 και Xbox One) και στα PC στις 13 Μαρτίου του νέου έτους.

Thief

Οι λάτρεις του stealth και των RPG σίγουρα τα λατρέψουν την επιστροφή του Thief στην σκηνή του gaming! Η Square Enix (όπως γράψαμε και στο χθεσινό αφιέρωμα) κάνει«επανεκκίνηση» στο franchise του Thief, λανσάροντας τον νέο τίτλο κομμένο και ραμμένο για τα απαιτητικά συστήματα της εποχής μας.

Diablo III: Reaper of Souls

Μέχρι σήμερα κανείς δεν έχει ανακαλύψει ακόμα το μυστικό συστατικό που ρίχνει ηBlizzard στα παιχνίδια της και τα κάνει τόσο εθιστικά! Το επόμενο expansion για τοDiablo III, με τίτλο Reaper of Souls έρχεται να δώσει μια νέα ανάσα στο παιχνίδι. Εμείς το δοκιμάσαμε και ανυπομονούμε!

Heroes of the Storm

Η Blizzard δε σταματά στο hack ‘n’ slash, αλλά προχωρά κάνοντας κι αυτή την είσοδό της στα MOBA, με το Heroes of the Storm, το οποίο έχει ήδη λατρέψει κάθε φαν των παιχνιδιών της εταιρίας. Λες να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα; Θα το μάθουμε σύντομα!

The Witcher III: Wild Hunt

Το τέλος της συναρπαστικής ιστορίας του The Witcher έρχεται για να μας προσφέρει την κλασσική εμπειρία με τον πανέμορφο μα επικίνδυνο κόσμο του The Witcher III: Wild Hunt, αναβαθμισμένο και έτοιμο να μας προσφέρει ένα φαντασμαγορικό φινάλε, αυστηρά στη νέα γενιά –εντάξει και στο PC! :P

Dark Souls II

Φυσικά από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το Dark Souls II, το action-RPG παιχνίδι που πολλοί ανεβάζουν στο ίδιο βάραθρο με τη σειρά The Elder Scrolls. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς έρχεται για να ρουφήξει τους gamers στον σκοτεινό και φυσικά ανελέητο κόσμο του Dark Souls! Θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο (πόσο ακόμα;);
Τα παιχνίδια που έρχονται μέσα στο 2014 (ή και αργότερα) δεν τελειώνουν εδώ, αλλά είναι πάρα πολλοί για να αναφερθούμε στο καθένα ξεχωριστά. Οι παραπάνω τίτλοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν στα δικά μας μάτια, αλλά παρακάτω σου έχουμε μερικούς ακόμη τίτλους που θα βρεις (μάλλον) μέσα στο νέο έτος. Ορίστε η λίστα:
  • Lightning Returns: Final Fantasy XIII
  • Plants vs. Zombies: Garden Warfare
  • Castlevania: Lords of Shadow 2
  • South Park: The Stick of Truth
  • Yaiba: Ninja Gaiden Z
  • Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
  • Infamous: Second Son
  • Bayonetta 2
  • Dragon Age: Inquisition
  • Driveclub
  • Dying Light
  • Halo
  • Middle-earth: Shadow of Mordor
  • Murdered: Soul Suspect
  • The Crew
  • The Evil Within
  • The Order: 1886
  • The Sims 4
  • Tom Clancy’s The Division
gta-v-pc-2014
Λες να μας την κάνει τη χάρη να έρθει στο PC;

Κονσόλες και λοιπά

Όσον αφορά τη χώρα μας, έχει ήδη κυκλοφορήσει το PS4. Αλλά ως εκεί. Xbox One δεν είδαμε ποτέ. Αυτό είναι μία από τις προσδοκίες και «ευχές» που έχουμε για το 2014: να έρθει και το Xbox One στην Ελλάδα σύντομα. Έτσι για τον ανταγωνισμό βρε παιδάκι μου! Η κονσόλα κυκλοφορεί ήδη σε Αμερική και αρκετές χώρες της Ευρώπης, ενώ μέσα στο 2014 θα κάνει το λανσάρισμά του και στις εξής: Βέλγιο, Δανία, Φιλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ελβετία.
Ο λόγος για αυτή την καθυστέρηση στη διάθεση του Xbox One λέγεται πως είναι κυρίως η εργασία που απαιτείται για την εξατομίκευση του Dashboard, τις φωνητικές εντολές, τις γλώσσες και τις επικείμενες συνεργασίες περιεχομένου με την εκάστοτε χώρα, έτσι ώστε η κονσόλα να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άντε να δούμε τι θα δούμε…
steam-machine-2014
Ε ρε και να “βρισκες αυτό το κουτί κάτω από το δέντρο, ε; (Steam Machine)
Κλείνοντας, να σημειώσουμε πως οι κονσόλες δεν είναι μόνο αυτές, αφού η Valve φαίνεται να θέλει να μπει στο παιχνίδι δυναμικά με τα Steam Machines (υπολογιστές-κονσόλες που θα τρέχουν λογισμικό βασισμένο στο Steam), τα οποία θα σου δίνουν τη δυνατότητα να παίξεις τα παιχνίδια που έχεις ήδη στη βιβλιοθήκη σου στο Steam. Η κυκλοφορία των Steam Machines αναμένεται κάπου στο ξεκίνημα του έτους, ωστόσο για τη χώρα μας η τύχη τους αγνοείται… 
πηγή: gameslife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews