Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Ποιες ώρες ποιες ημέρες τα tweets, τα status και τα mail σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία

facebook twitter 660 Ποιες ώρες τις ημέρες τα tweets, τα status και τα mail σας μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία
Τις ώρες που κάποιος από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει περισσότερες πιθανότητες να γράψει κάτι στο Facebook ή να tweetάρει κάτι που  θα έχει… επιτυχία εντόπισε έρευνα του πανεπιστημιόυ του Κόρνουελ.
Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Science», όπως σημείωνει το Onmed.gr, αν γράψει κάποιος ένα status στο Facebook ή ένα tweet στο Τwitter μεταξύ 8 και 9 το πρωί, το πιθανότερο είναι ότι θα πρόκειται για ένα αισιόδοξο, χαρούμενο μήνυμα. Ατυτό για τις καθημερινές. Γιατί τα Σαββατοκύριακα τα πιο χαρούμενα μηνύματα  γράφονται μεταξύ 10 και 11,5 το πρωί.

Από την έρευνα προέκυψε, επίσης, ότι οι πιο επιτυχημένες αναρτήσεις, δηλαδή αυτές που ποστάρονται σε περισσότερους τοίχους ή συγκεντρώνουν τα περισσότερα retweets γίνονται μταξύ 3 με 5 το απόγευμα. Μάλιστα, υπάρχει και εξήγηση για αυτό. Τα θέματα αυτά αναπαράγονται περισσότερο γιατί πολύ απλά, σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι, αυτές τις ώρες, βαριούνται να γράψουν κάτι δικό τους.
Τα περισσότερα likes, τώρα, συγκεντρώνουν όσες αναρτήσεις γίνονται μετά τις 8 το βράδυ, καθώς τότε οι περισσότεροι επιστρέφουν στο σπίτι για να χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα να είναι πιο γενναιόδωροι.
Αντίθετα, οι αναρτήσεις που γίνονται μεταξύ 10 με 11 το βράδυ δεν έχουν καμία τύχη γιατί συνήθως πρόκειται για συναισθηματικά φορτισμένα post τα οποία δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον εκτός από εκείνον που τα αναρτά.
Τέλος, επειδή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας όλοι… βάλλονται από mail, εάν θέλετε το δικό σας να έχει μια καλύτερη τύχη, δηλαδή να διαβαστεί από τον παραλήπτη του καλό είναι το στείλετε νωρίς το πρωί.
Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews