Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

10 δισ. δολάρια τα κέρδη του App Store για το 2013

10 δισ. δολάρια τα κέρδη του App Store για το 2013Oι developers χρησιμοποίησαν και επωφελήθηκαν από τα νέα API του iOS 7
H Αpple ανακοίνωσε ότι οι καταναλωτές του App Store της ξόδεψαν συνολικά το αστρονομικό ποσό των 10 δισεκατομμύριων δολαρίων στο App Store για το έτος που μόλις μας πέρασε, 2013. Μάλιστα το 1 δισεκατομμύριο δολάρια το σημείωσε μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο.
Αυτός λοιπόν ο χρόνος ήταν ο εντυπωσιακότερος και μακράν πιο επιτυχημένος για το App Store. Οι developers θα πρέπει να πανηγυρίζουν μιας και είναι εμφανές πως η επιτυχία του App Store της Apple δεν έχει τελειωμό και είναι μακράν και με διαφορά το πιο επιτυχημένο στις κινητές συσκευές.
Στην ανακοίνωση της επίσης η Apple τονίζει πως οι developers χρησιμοποίησαν και επωφελήθηκαν από τα νέα API του iOS 7 αναφέροντας επιταχυμένες προσπάθειες όπως αυτές των Evernote, Yahoo, Pinterest και μερικών ακόμη. Επίσης ανέφερε κάποιες μεγάλες επιτυχίες που σημειώθηκαν στο App Store το 2013 όπως αυτές των Ellen DeGeneres’ Heads Up, Clumsy Ninja και Candy Crush Saga, με το τελευταίο να φτάνει το μισό δισεκατομμύριο downloads σε μόλις ένα χρόνο.
πηγή : techit.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews