Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Πώς να κατεβάσεις Instagram φωτογραφίες και βίντεο στην Android συσκευή σου

how to download instagram photos and videos for androidΠόσες φορές έχεις παρατηρήσει καταπληκτικές εικόνες και βίντεο από λογαριασμούς τους οποίους ακολουθείς στο Instagram; Δε θα ήταν ωραίο να μπορείς να τα κατεβάσεις στηνAndroid συσκευή σου και να τα απολαμβάνεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς; Με την εφαρμογή EasyDownloader μπορείς να το κάνεις εύκολα και χωρίς root της συσκευής.

Από εσένα, το μόνο που χρειάζεται είναι πρώτα να εγκαταστήσεις το Instagram και στη συνέχεια το EasyDownloader. Το ανάποδο δε θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά την εγκατάσταση του EasyDownloader, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής την επιλογή «Download Mode» και ύστερα να μεταφερθεί γρήγορα στην εφαρμογή Instagram από το εικονίδιο στο πάνω μέρος της εφαρμογής.
how to download instagram photos and videos for android
Αφού εντοπίσει κάποια φωτογραφία ή βίντεο που του αρέσει από λογαριασμό ο οποίος δεν έχει ορίσει ιδιωτικό το περιεχόμενο του, μπορεί να κάνει κλικ στο εικονίδιο με τις τρεις τελείεςκάτω από τη φωτογραφία ή το βίντεο και να επιλέξει «Copy Share URL». Αυτόματα, η εφαρμογή EasyDownloader θα κάνει download το περιεχόμενο στο φάκελο Pictures, αν πρόκειται για φωτογραφία, και στο φάκελο Movies, αν πρόκειται για βίντεο.
Φυσικά, η εφαρμογή αναφέρει πως δε συνιστά στους χρήστες να κατεβάζουν το περιεχόμενο άλλων χρηστών ώστε να το ανεβάζουν στη συνέχεια στο δικό τους λογαριασμό. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο) ενός Instagram λογαριασμού φυλάσσεται από πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ανήκουν στον ιδιοκτήτη του περιεχομένου και μόνο.
Τέλος, δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τη διαδικασία χρήσης της εφαρμογής.
πηγή: digitallife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews