Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Nexus 5 Unboxing

Στο σημερινό επεισόδιο των Unboxholics, ρίχνουμε μια ματιά στο Nexus 5, το οποίο κατασκευάζει η LG για λογαριασμό της πρώτης. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που η LG έχει αναλάβει τη Nexus σειρά των smartphone του αμερικανικού κολοσσού, μάλλον γιατί τα πήγε περίφημα με το Nexus 4. Αρχικά δηλώνουμε ενθουσιασμένοι από την αίσθηση που αφήνει το smartphone στα χέρια. Λεπτό, κομψό, ελαφρύ, με όλες τις απαραίτητες γωνίες, το Nexus 5 μόλις έγινε το αγαπημένο μας, σε αυτόν τον τομέα, τηλέφωνο. Επιπλέον, λατρεύουμε την υφή του πίσω μέρους, που αν και πλαστικό, χαρίζει μία βελούδινη αίσθηση. Το συγκεκριμένο texture είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και στις δαχτυλιές, οπότε και δε χρειάζεται, πάντα κατά την άποψή μας, αγορά κάποιας θήκης. Συνοψίζοντας με τα τις εμφάνισης, βρήκαμε το smartphone εξαιρετικά συμπαγές, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και "ακριβή" αίσθηση κατά το κράτημα. Πολύ καλή δουλειά από την LG. Αν και με οθόνη 4.95 ιντσών, οι διαστάσεις του Nexus 5 παραμένουν σχετικά μικρές. Έτσι έχουμε 137.9 χιλιοστά στο ύψος, 69.2 χιλιοστά στο πλάτος και 8.6 χιλιοστά στο πάχος. Το βάρος του είναι μόλις 130 γραμμάρια, που γι' αυτές τις διαστάσεις, θεωρείται εξαιρετικά μικρό. 
Εκεί που το Nexus 5 έχει σοβαρό πλεονέκτημα έναντι άλλων smartphones της κατηγορίας, είναι στη σχέση τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής. Τα γρανάζια της συσκευής κινούνται με ένα το Qualcomm Snapdragon 800 chipset, το οποίο περιλαμβάνει έναν τετραπύρηνο Krait 400 χρονισμένο στα 2.3GHz και τον Adreno 330 για τα γραφικά. Η μνήμη RAM του συστήματος βρίσκεται στα 2GB, ενώ ο διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης, στη συσκευή που κρατάω στα χέρια μου, φτάνει τα 16GB, με το μοντέλο των 32GB να ζητάει λιγάκι περισσότερα χρήματα.
Ο χρήστης γεύεται την πιο αγνή και αυθεντική Android εμπειρία, βγαλμένη απευθείας από την κουζίνα της Google.
Η οθόνη, η οποία προστατεύεται από γυαλί Gorilla Glass 3, έχει Full HD ανάλυση, η οποία παρά τις αρκετές σχετικά ίντσες χαρίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 445 ppi στην πυκνότητα των pixels. Η μπαταρία, των 2300 mAh, δυστυχώς αποτελεί το μεγάλο αρνητικό του τηλεφώνου μιας και με το ζόρι βγάζει μία μέρα φυσιολογικής χρήσης. Τέλος, το Nexus 5, σε αντίθεση με το Nexus 4, υποστηρίζει τα περισσότερα 4G LTE δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Το νέο Nexus και συγκεκριμένα η δεύτερη παρτίδα της συσκευής έρχεται με εγκατεστημένη την 4.4.2 έκδοση του λειτουργικού Android. Εφόσον μιλάμε για Nexus, εδώ ο χρήστης γεύεται την πιο αγνή και αυθεντική Android εμπειρία, βγαλμένη απευθείας από την κουζίνα της Google.
πηγή : unboxholics

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews