Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Logitech G502 Proteus Core Unboxing

Ένα gaming ποντίκι που...κουβαλάει πολλά, κυριολεκτικά και μεταφορικά και θα καταλάβετε παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε. Αρχικά να αναφέρουμε πως πρόκειται για ενσύρματο ποντίκι που συνδέεται με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω υφασμάτινου και εξαιρετικά εύκαμπτου USB καλωδίου. Όσον αφορά το σχεδιασμό του και την ποιότητα κατασκευής, έχουμε την εντύπωση πως είναι από τις καλύτερες στιγμές της Logitech.

Κάθε σπιθαμή του ποντικιού, κάθε γωνία και κάθε καμπύλη είναι τόσο προσεγμένη και γεμάτη λεπτομέρειες που προσδίδουν ένα απύθμενο κύρος στο προϊόν. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν δείχνουν πανάκριβα, ενώ ο φουτουριστικός, αλλά συνάμα εργονομικός σχεδιασμός χαρίζουν μία φοβερά άνετη και ξεκούραστη εμπειρία. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει και η επιλογή των υφών που έχουν τοποθετηθεί στα σημεία που έρχονται σε επαφή ο αντίχειρας και ο μικρός. Εκτός από λαστιχένια, οπότε αναμενόμενα χαρίζεται καλύτερο και σταθερότερο κράτημα, οι επιφάνειες αυτές είναι και τραχιές, πράγμα που αυξάνει ακόμη περισσότερο την ακρίβεια των κινήσεων.
Ένα πρόβλημα που έχουν ως gamer είναι ότι υπάρχουν παιχνίδια που απαιτούν ελαφρύτερο mouse και παιχνίδια που απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια, οπότε χρειάζεται κάτι πιο στιβαρό. Με το G502, όπως και σε άλλα ποντίκια της Logitech, το πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται μιας δίνεται η επιλογή στον παίκτη να αλλάξει, όχι μόνο το βάρος αλλά και την ισορροπία του ποντικιού. Η τοποθέτηση των μεταλλικών κομματιών γίνεται πανεύκολα, αρκεί να αφαιρεθεί το κάτω καπάκι το οποίο ασφαλίζει με μαγνήτη. Στο G502 Proteus Core υπάρχουν 11 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, τα οποία είναι μηχανικά, οπότε αποδίδουν ένα γρηγορότερο feedback και αντέχουν μέχρι και 20 εκατομμύρια πατήματα.

πηγή: unboxholics.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews